Jablunkovský jarmark

16. 7. 2017

12:00 Mariánské náměstí

Charita Jablunkov ve spolupráci s farníky Římskokatolické farnosti Jablunkov a Mosty u Jablunkova každoročně pořádá tradiční akci pod názvem:

Velikonoční koláč zdárně za námi 09.04.2017

ÚČEL 2017: UKRAJINA

VÝNOS: 205.000 Kč - PÁN BŮH ZAPLAŤ!

Na co jste přispěli?
1.) Charita Melitopol (o.Peter Krenický), koupě a rekonstrukce domu pro účely hospice.
2.) Charita Tjačiv (partnerské město města Jablunkov), SOS balíčky pro lidi žijící na území války a vznik nové církevní metařské školy.
Nestihli jste přispět?

Dary (větší či menší) můžete během celého roku přinášet do naší charity nebo zaslat na náš účet. Pro každého dárce rádi vystavíme potvrzení o daru pro daňové přiznání. Dar na tento konkrétní účel můžete zaslat na charitní konto: 1690974359/0800 pod variabilním symbolem: 20170409. Do poznámky uveďte Vaše jméno a příjmení.

Pro vystavení potvrzení potřebujeme tyto údaje: jméno a příjmení (NÁZEV FIRMY + IČO), datum narození a adresu. Tyto údaje nám zašlete na email: reditel@jablunkov.caritas.cz

Potvrzení Vám bude zasláno poštou, nebo si jej můžete osobně vyzvednout v denním stacionáři.

Akce se vždy koná na Květnou neděli. V Tříkrálové sbírce Vy všichni podporujete Charitu. Z toho důvodu my, jménem naší Charity, chceme uspořádáním a zprostředkováním této sbírky pomoci zase někomu dalšímu.

Účely každoročně pečlivě vybíráme a hledáme, kde je potřebná naše pomoc. Pokud Vás napadá nějaký účel, neváhejte a informujte nás.

I Vy můžete spolu s námi můžete pomoci. Jak?

• brigáda při pečení;

• brigáda při balení;

• napečením koláčů doma, přinést je můžete do Charity;

• věnováním daru: stánky s velikonočními beránky, koláči a medovými perníčky jsou tradičně na Květnou neděli u našich kostelů: v Jablunkově, Písku, Bukovci, Hrčavě a v Mostech u Jablunkova, po každé dopolední mši svaté.

V minulých letech jste vždy pomohli. Věříme, že i tento rok pro Vás máme výbornou nabídku, jak a kam poslat svůj dar srdce. Všem dobrovolníkům a dárcům již teď ze srdce děkujeme!

Minulý rok jsme podpořili Ukrajinu a nově vznikající Charitu sv. Martina částkou 220.000Kč. Pomozte i letos!

Podívejte se na fotografie celého průběhu akce 2015.

Nestihli jste přispět? Dary (větší či menší) můžete do konce dubna přinášet do Charity nebo zaslat na náš účet. Pro každého dárce rádi vystavíme potvrzení o daru pro daňové přiznání. Dar na tento účel můžete zaslat na charitní konto: 1690974359/0800 pod variabilním symbolem: 20170409. Do poznámky uveďte Vaše jméno a příjmení.

Výsledky Velikonoční koláč 2016.pdf

Výsledky Velikonoční koláč 2015

Výsledky Velikonoční koláč 2014.doc

Výsledky Velikonoční koláč 2013. (dokument MS Word)Výsledky Velikonoční koláč 2013.

Výsledky Velikonoční koláč 2012.

Výsledky Velikonoční koláč 2011.