Týden sociálních služeb souhrnně a přehledně.

Díky Charitě se cítím potřebný

tak znělo motto prvního setkání dobrovolníků oblastních Charit působících v Moravskoslezském kraji a části Jesenicka, kteří pomáhají prostřednictvím Charity nejrůznějším způsobem lidem ve svém okolí. Setkání dobrovolníků Charity proběhlo v sobotu 23. září 2017 v odpoledních hodinách. Jeho cílem bylo sdílení zkušeností, rad a další povzbuzení do pomoci potřebným lidem.

Oslavte s námi 15 let Charity Jablunkov!

Přidejte se k nám a oslavujte s námi. Společně jsme v Jablunkově již 15 krásných let. Budeme rádi, když nás i nadále budete podporovat.

Jaký byl pro nás Týden sociálních služeb 2015

Několik málo dojmů klientů i pracovníků Denního stacionáře z té spousty, kterou nám přinesl Týden sociálních služeb, jsme sepsali a okomentovali pro Vás...

Zakončení Týdne sociálních služeb 2015

Třešničkou na dortu letošního Týdne sociálních služeb bylo páteční divadelní vystoupení klientů Denního stacionáře sv. Josefa.

Týden sociálních služeb 2015 - čtvrtek

Promítání filmu školákům v kině, středoškolští dobrovolníci v Denním stacionáři, den otevřených dveří v Domě s pečovatelskou službou v Jablunkově a večerní promítání v kině, to byl předposlední den Týdne sociálních služeb.

Středa Týdne sociálních služeb 2015

V polovině Týdne sociálních služeb jsme v Denním stacionáři uvítali školáky z polských základních škol v Hrádku a Návsí. S velkým zaujetím si na vlastní kůži zkoušeli úskalí života člověka s postižením. Odpoledne patřilo náročnému, leč pro všechny lidi aktuálnímu tématu umírání, a to přímo doma, možnostech domácí péče o nemocného nebo umírajícího a hospicové péči.

Týden sociálních služeb 2015 - úterý

Druhý den Týdne sociálních služeb se otevřely dveře Denního stacionáře naší charity pro žáky škol i veřejnost. Odpoledne patřilo velmi zajímavé besedě o pěstounské péči.

Slavnostní otevření Centra pomoci sv. Rafaela

Zahájení letošního Týdne sociálních služeb bylo věnováno klientům a pracovníkům všech sociálních služeb na Jablunkovsku, kterým jsme vyprošovali Boží požehnání při mši sv. v jablunkovském Starém klášteře. Další pondělní program byl určen rodinám. Slavnostně jsme otevřeli charitní Centrum pomoci sv. Rafaela.

Zahajujeme Týden sociálních služeb

V tomto roce proběhne Týden sociálních služeb od pondělí 5. 10. do pátku 9. 10. 2015.

Charita Jablunkov ve spolupráci s ostatními sociálními službami pro Vás připravila opravdu zajímavý program.

Jste zvědaví? Tak čtěte a přijďte.

Pomoc Ukrajině