Jablunkovský jarmark

12:00 Mariánské náměstí

HLEDÁME DOMOV PRO KOČKY

Inzerce:

Charita Jablunkov daruje dospělé kočky (celkem je jich 7, barva: zrzavé, nebo černé). Tyto kočky jsou kastrované. Zároveň nabízíme možnost darování malých koťátek (foto ještě nemáme jsou příliš malá)!

Poděkování za Tříkrálovou sbírku

Poděkování biskupa F.V. Lobkowicze a ředitele Lukáše Curyla z Diecézní charity ostravsko-opavské za Tříkrálovou sbírku. Letošní rok bylo vybráno v naší diecézi 15 682 874,- kč. Všem dárcům děkujeme.

Výtěžek letošní Tříkrálové sbírky překonal 100 milionů korun. Děkujeme!

Tříkrálové kolednice z Chotče na Pardubicku. Snímek Martina Chvojková

Obsah všech kolednických pokladniček Tříkrálové sbírky 2017 je úředně sečten. Výsledná částka koledy činí obdivuhodných 99,2 milionů Kč, spolu s DMS pak výnos poprvé překročil hodnotu sta milionů korun. To je o téměř 3 miliony více než loni. Výnos sbírky tradičně pomůže v České republice lidem v sociální nouzi, rodinám s dětmi v tísni, lidem s postižením či vážně nemocným, seniorům a dalším ohroženým skupinám obyvatel.

Reportáž o novém stacionáři

S chutí Vás zveme k dalšímu poslechu reportáže, kterou s námi natočil redaktor Ostravského rádia pán Szymon Brandys, čímž mu velmi děkujeme za zájem o dění v naší Charitě.

Jednotlivé výsledky obcí a každé jedné pokladničky...

Snad každý z Vás chce vědět kolik vykoledoval pro Charitu Jablunkov. Jednotlivé výsledky najdete na našich stránkách.

Jak probíhalo koledování?

Jak probíhalo koledování na živo si můžete poslechnout v krátké reportáži, kterou má na svědomí redaktor Szymon Brandys! Srdečně děkujeme za chuť a čas koledovat s námi.

Zveme Vás všechny k poslechu od 7:05min.  Ať se daří!

Tříkrálovka se pro tento rok chýlí ke zdárnému konci...

Děkujeme.

Děkujeme Vám všem: Vám, kteří jste pro nás koledovali; Vám,kteří jste nám otevřeli; Vám, kteří jste nás povzbuzovali; Vám, kteří jste se jakkoli zapojili.

Přestěhováno a nyní chystáme 3královku...

Poslechněte si krátkou reportáž o tom jak se nám žije v novém a také o tom, co nám těsně před vánočními svátky zabírá nejvíce času...

PODĚKOVÁNÍ...

Přestěhováno, je to tak. Sami tomu nemůžeme uvěřit. Přestěhovali jsme se v termínu, zahájili provoz v termínu a to ještě s úsměvem na tváři. Byl to nejvíce požehnaný čas mého života. Každý den jsem sledovala kolik Pán pro nás činí zázraků! Bez Božího požehnání marné lidské namáhání. Tato slova jsou více než hezká, jsou pravdivá.

Z celého srdce vzdávám Bohu díky, za každý den, každého člověka a každé dobré gesto. Odevzdáváme Vás v modlitbách, Vás všechny, kteří jste se jakýmkoliv způsobem podíleli na této akci Kulový blesk. Za celý team pracovníků Lucie Szotkowská.

Je to tady – stěhujeme se!

Pozor, pozor!

Jak již všichni víte, dokončujeme rekonstrukci na adrese Bukovecká 479, konkrétně v přízemí pod novou hudební školou. Tímto Vám sdělujeme, že Charita Jablunkov, přesněji Denní stacionář svatého Josefa se STĚHUJE!