Charitní pečovatelská služba pomáhá.

Charitní pečovatelská služba pomáhá seniorům a lidem se zdravotním postižením v jejich domácím prostředí.

Každý z nás se nyní nachází v určité etapě svého života. Prožíváme svůj život se svými radostmi a starostmi, máme různé zájmy, povinnosti a různá očekávání. Nejlépe se však cítíme tam, kde jsme si vybudovali své zázemí, kde to dobře známe a kde máme své nejbližší. V tomto prostředí nejlépe zvládáme těžkosti, které souvisí se zdravotními problémy, nebo těžkosti, týkající se věku.

Právě v domácím prostředí Vám může pomoci Charitní pečovatelská služba, která působí na území města Jablunkov. Nově je tato služba dostupná také pro obyvatele těchto obcí: Návsí, Hrádek, Písečná, Písek, Bukovec, Bocanovice, Milíkov, Košařiska, Dolní a Horní Lomná, Mosty u Jablunkova a Hrčava. Tato sociální služba pomáhá seniorům a osobám se zdravotním postižením. Těmto osobám nabízí pomoc při zvládání běžných úkonů v péči o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně, při zajištění stravy a pomoc při zajištění chodu domácnosti.

Charitní pečovatelská služba usiluje o to, aby člověk, který již vlastními silami, nebo za podpory svých nejbližších nezvládá péči o vlastní osobu a domácnost, mohl zůstat co nejdéle ve svém domácím prostředí a žil běžný způsob života i přes svou nepříznivou životní situaci.

Provozní doba služby je od pondělí do pátku od 7:00 do 20:00 hod. a v soboty a neděle od 7:00 do 13:00. Bližší informace naleznete na záložce Charitní pečovatelská služba. Rádi Vám odpovíme na Vaše otázky také na telefonním čísle: 731 489 675 nebo na emailu: chps@jablunkov.caritas.cz. Osobně nás můžete navštívit v Domě s pečovatelskou službou (Alej Míru 118) nebo v kanceláři na ul. Školní 1234.

Za Charitní pečovatelskou službu Mgr. Monika Rojčíková.