Příměstský vesnický tábor 2016

Vyvážený mix táborových her, netradičních sportů, písniček, tábornických dovedností, výletů, vaření na ohni, opékání, tvorby z přírodních materiálů, soutěží uvnitř Centra i venku... Program bude přizpůsoben počasí.
Od 25. do 29. 7. 2016 8:00 - 16:00 pro děti od 6 do cca 13 let v Mostech u Jablunkova a okolí.

Pokud máte chuť s námi strávit týden plný zábavy, jsme rádi, je NUTNÉ se přihlásit pomocí elektronické přihlášky, která se objeví v pondělí 11. 7. 2016 v 8:00. Jelikož kapacita je 16 dětí/den, kdo zaváhá... Pokud bude přihlášených více než je kapacita, bude se rozhodovat o přijetí podle následujících kritérií: Bydliště - přednost mají děti z Mostů u Jablunkova, přihlášky na celý týden, děti dobrovolníků Charity Jablunkov, děti navštěvující naše pravidelné kroužky během roku, potřebnost - pokud není kdo jiný by dítě pohlídal, věk, pořadí přihlášení.

Horní věková hranice není přesně stanovena, orientačně 12-13 let, ale starší se mohou také přihlásit. Musí ovšem počítat s programem primárně určeným pro mladší, takže některé činnosti je nemusí úplně 100% bavit :-). Nebo se mohou zapojit do přípravy a organizace aktivit pro mladší děti. V případě takovéhoto zapojení je na táboře zdarma!

Cena 50,- Kč na den a dítě, celý týden tedy vyjde na 250 Kč. Při účasti 2 a více dětí z rodiny popř. sociální potřebnosti možnost snížené ceny 40,- Kč na den a dítě, týden tedy bude za 200,- Kč.

O přijetí budeme rozesílat informace pomocí emailu nebo SMS nejpozději ve čtvrtek 21. 7. nebo si můžete zavolat, po tomto datu bude dále možné se přihlašovat, pokud bude volná kapacita nebo jako náhradníci.

Platba v hotovosti první den tábora ráno popř. jindy dle individuální domluvy.

S sebou budou děti potřebovat batůžek, přezuvky (mohou si je ponechat až do pátku ve Staré škole v šatně), pláštěnku, vhodnou pokrývku hlavy proti sluníčku, opalovací krém nebo repelent, pokud budou třeba, sportovní oblečení a vhodnou obuv, kterého nebude škoda, když přijde k úhoně. Pokud to počasí dovolí, bude se většina programu odehrávat v lese nebo venku, při spoustě her se běhá. Tomuto je třeba přizpůsobit oblečení i obuv.

V ceně není zahrnuta strava ani pitný režim. Bude třeba, aby si děti s sebou nosily svačiny a pití. Bude možno si ve Staré škole zakoupit minerálky za nákupní ceny aby nemusely děti z domu nosit těžké batohy.

Dotazy, můžete psát na email reditel@jablunkov.caritas.cz nebo volat či SMSkovat na číslo 733 755 843.

Plakátek - Příměstský tábor 2016