STĚHUJEME SE...

WIGILIA DLA OSÓB SAMOTNYCH

24. 12. 2016

od 16.00 hod.

v nových prostorách Charity.

JUBILEJNÍ ROK 2016

DĚKUJEME VÁM!

Bezplatná právní poradna

POZOR, POZOR! STĚHUJEME SE! Z důvodu stěhování bude poradna 8.12. uzavřena a od čtvrtku 15.12. bude poradenství poskytováno v nových prostorách Denního stacionáře na ul. Bukovecká 479, Jablunkov. Jedná se o spodní patro (suterén) budovy bývalé zvláštní školy - nyní nově Základní umělecké školy. Děkujeme za pochopení.

Potřebujete kvalifikovanou pomoc právníka a z finančních důvodů si nemůžete dovolit navštívit advokáta nebo notáře? V tom případě je tato služba určena právě Vám.

Právní poradenství poskytuje JUDr. Marek Jakubík a od roku 2016 také Mgr. Martin Bielesz, advokáti Advokátní kanceláře Hajduk a partneři s.r.o. Poradenství je poskytováno:

• všem lidem, bez ohledu na rasu, národnost (českou, polskou, slovenskou), vyznání, pohlaví, politickou příslušnost, věk, sociální postavení a vzdělání,
  • osobně,
  • anonymně,
  • bezplatně,
  • bez objednání (dostane se vždy na všechny příchozí),
  • lze navštívit poradnu i opakovaně,
  • z občanského, rodinného, pracovního, správního, trestního, mezinárodního práva či dalších právních odvětví,
  • v případě potřeby jiné odborné pomoci, je klient nasměrován na příslušnou instituci.

Bezplatná právní poradna je otevřena každý pracovní čtvrtek od 16.00 do 18.00 hodin.

Změny v provozu jsou vždy s předstihem uvedeny na webu Charity Jablunkov nebo na nástěnce a dveřích DS.

JUDr. Marek Jakubík a Mgr. Martin Bielesz poskytují rady pouze osobně (nikoliv telefonicky nebo emailem).

Proto neváhejte a navštivte nás.

Pokud chcete dostávat pravidelné informace o tom, co se dělo, děje a dít bude v Charitě Jablunkov, stačí se zaregistrovat a budete dostávat novinky e-mailem.

Bezplatná právní poradna uzavřena!

Z důvodu PŘEDVÁNOČNÍ PRODEJNÍ VÝSTAVY bude ve čtvrtek 10. prosince 2015 mimořádně tato charitní poradna uzavřena. Děkujeme za pochopení.